Innan jag får lönen…

Det börjar nästan kännas som att jag faktiskt måste ta ett nytt lån snart, jag har inte så mycket annat till val. Jag känner ingen som kan låna ut pengar till mig och min ekonomi håller verkligen på att gå ner sig totalt! Men jag har ju ljusglimten att jag faktiskt har fått ett jobb nu, men tyvärr så kommer ju lönen i efterhand vilket är skönt när man väl slutar sen men inte lika kul när man börjar för då blir det en månad med väldigt dåligt med pengar.

Om man inte kan få ut ett förskott, men det känns både oproffsigt och jag vet inte, det känns inte bra i alla fall… Kanske skulle man låna pengar på ett nytt ställe..

Men ja, jag ska ju vara väldigt glad att jag äntligen har fått ett jobb, det var inte länge sen jag kände mig väldigt osäker på framtiden och nu så kan jag äntligen planera saker att göra igen!