Seg i huvudet…

Åh gud vad seg i huvudet jag börjar bli känner jag! Jag hade tänkt att spela på min mobil, men det är playcherry som jag verkligen gillar och det är en av mina favoritsiter men jag känner att jag inte vill slösa bort att spela på den när jag är så här seg i huvudet för det kommer inte att bli någe bra helt enkelt. Jag tänkte att jag skulle försöka göra något annat…

Kanske blir det helt enkelt att jag tittar ikapp på lite TV-program som jag är efter med eller något, till exempel det här ”Halv 8 hos mig” eller något liknande sånt program.

Cake Boss

Förresten såg jag ett så himla coolt program igår, det heter ”Cake Boss” och är en snubbe i USA som har ett bageri där dom gör typ dom coolaste tårtorna i hela världen, på riktigt alltså! Jag har aldrig sett något liknande, det är verkligen fantastiska konstverk! Fick jag en sån tårta så skulle jag knappt våga äta den för att dom är så fina…

Visst blir man sugen på att gå en bakkurs eller så när man ser det här programmet, men tyvärr så har jag inte råd just nu… Men man kan ju alltid drömma, om jag vinner pengar ikväll när jag spelar så kanske jag kan ha råd att gå någon liten kurs i alla fall…