Köpa present till min syster

Om en vecka fyller min syster år och jag har kommit på vad jag vill ge henne i present. Hon har länge pratat om att hon vill prova på att rida. Det är ingenting som någon av oss har gjort tidigare så det vore kul att testa på tillsammans.

Jag har ringt och hört med en tjej som har turridningar med islandhästar. Jag har några kompisar som har provat på det och de var väldigt nöjda och tyckte att det var en rolig upplevelse.

Då rider man ut i skogen i några timmar och får stanna någonstans och fika på vägen. Det verkar väldigt mysigt och man får säkert en liten grundlektion innan man rider ut. Problemet är att jag inte kommer att hinna få min nästa lön innan jag ska köpa presenten.

Men jag har funderat på om jag inte ska ta ett så kallat snabblån direkt via nätet. Det är första gången jag var inne på lånsajter i dag och tittade vad ett lån skulle kosta. Jag blev ganska så förvånad över det låga priset. Det känns definitivt värt att ta ett lån om det är så pass billigt. Man behövde heller inte betala in några pengar förrän två månader senare vilket är positivt.

Låneräntan lät hög i procent men i kronor var det inte så mycket så kan ju inte spela nån roll.