Kolla på en lägenhet i Stockholm

Jag har varit på en jobb intervju i Stockholm idag, det gick bra och jag är den enda som har sökt just nu på det företaget. Om jag får arbetet kommer jag att jobba som barista på ett café. Det ligger lite utanför stan men det tar ändå inte så lång tid att ta sig dit från stan. Jag ska kolla på en lägenhet nästa vecka som ligger i närheten av caféet.

Har i alla fall lite att välja på. Jag vill helst inte bo så långt utanför stan men det är nog bättre att bo nära jobbet eftersom det är dit man åker varje dag. Det ska bli kul att flytta till en ny stad, och en storstad som jag inte är van med. Jag har alltid på ganska små stället och jag är uppvuxen på landet utanför Linköping. Det blir en ganska stor omväxling att flytta till Stockholm tror jag. Det tar nog ett tag innan man vänjer sig vid den pulsen som finns där.