Minns när jag var liten

Jag kommer ihåg när jag var liten och åkte färjan med farsan. Han satte sig alltid vid spelautomaterna och jag tyckte det var så himla spännande att kolla på. Jag fick fan damp när han vann någonting och bara hoppa och skrek som fan asså haha. Det är riktigt fina minnen som jag kommer bära med mig resten av livet.

Nu vet jag inte ens om det finns kvar några automater på färjan. Men det gör inte så mycket för nu spelar jag på slots i min ipad. Det är softare och man kan göra det lite när man vill. ligga i soffan och lira liksom.

Spela på mobilen

På senare tid har jag upptäckt hur jäkla soft det är att spela casino på sin telefon också. Dels finns det massor utav appar att välja men men det är också många sajter som har riktigt softa bonusar som man kan ta del av. Till exempel svenska bonusar som man bara får tillgång till i mobilen.

Det är så enkelt att spela i mobilen att till och med min pappa klarar av det och han brukar inte vara så haj på mobiler och teknik. Men när jag frågade han hur det gick så svarade han bara jo men det var ju så enkelt så det var inga problem över huvud taget.

Det kändes helt enkelt som en bra grej för honom att kunna spela lite och ha chans och vinna stora pengar. Jag hoppas bara han fattar att det är hans egna pengar han spelar för och att han inte kan spela bort alla pengar.